Young women foot is jogging for health.

Boosta din kondition med löpintervaller!

Vill du komma igång med din löpträning? Du kanske vill springa några spännande lopp men känner att du behöver få grundträning i löpningen för att få bra uthållighet loppen igenom. Då har jag ett perfekt träningsprogram för dig i träningsappen Shape Up!

Löpintervall uthållighet, 3D styrka, fart, explosivitet finns i tre olika nivåer: kom igång, medel och avancerad. Kom igång och medel har ett 6 veckors program att följa medan det avancerade programmet har ett 8 veckors program. Här kommer du att få varierande träningsformer med intervaller, backintervaller och 3D styrketräning. Du kommer att få starkare kondition, styrka, fart och explosivitet. Intervallerna är både korta och långa distanser, backintervaller samt pyramidintervaller. Du kombinerar löpträningen med styrketräning för att bli en starkare och smidigare löpare. Ett spännande program, perfekt att träna i sommar!

Du som aldrig sprungit tidigare kan även välja ett ”Börja springa 5 km” program som är på 12 veckor och finns i appen (kom igång). Sen kan du följa löpintervall programmet.

Du vet väl att det även finns flera träningsprogram i appen som du kan följa? Ladda hem appen Shape Up i Apple Store/Google Play och sätt igång med din träning redan idag!

Stort lycka till med din träning!
Kram Cissi

Dela inlägget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email