Träningsapp

Appen Shape Up är en träningsapp på teckenspråk.

Jag är din Personliga Tränare på teckenspråk i mobilen. Jag följer dig, jag förklarar allt, jag ger dig träningsprogram. På teckenspråk, självklart!

Du får färdiga instruktioner och träningsprogram på teckenspråk. Det finns också text under om man vill läsa. Det finns i svenskt teckenspråk och Internationella tecken och den svenska versionen har svensk text.

Du väljer ett program och får struktur och även variation i din träning och kommer att utveckla dig själv.  Du kan följa ett program som passar dig och du kommer att upptäcka att du utvecklas i takt för att nå dina mål. Programmen innehåller inte bara övningar, utan syftet med att följa träningsprogrammen är att du ska utveckla dig själv och din träning för att bli starkare.

Du kan ha appen var du än är i världen. Du kan se filmer på hur olika övningar ska genomföras, en instruktionsfilm och en övningsfilm som är på teckenspråk. Det finns även stegräknare som kommer att pusha dig till mer rörelse i vardagsmotionen.

I gratisversionen av Shape Up appen på teckenspråk kan du bara hämta hem appen. För att få tillgång till hela Shape Up, med de olika träningsprogrammen, stegräknare, uppdateringar av nya program, kostråd och massa annat behöver du ett abonnemang. Appen fungerar för både iPhone och Android.

Prenumerera:

  • Löpande abonnemang (månadsvis) 129 kr

När du har skaffat ditt abonnemang kan du börja med att ge dig själv motivation och inspiration till träning genom appen. Du kommer absolut att få goda resultat om du följer programmen. Din hälsa kommer att få sig en boost!

Appen kommer att uppdateras med många nya träningsprogram för hemmet, gymmet och utomhus med olika fokus och mål. Inom kort kommer appen även att innehålla kostråd.