Succé! En fantastisk träningsweekend!


Vilken fantastisk helg vi har haft i hälsans tecken!

Inspirerande och roliga pass med Martin Lidberg, Josefin Lillhage, Stefan Ågren och undertecknad. Dessutom en motiverande inspirationsföreläsning av Stefan Ågren om hur man kan nå framgång i träning tillsammans med övriga livet.

 

 

 

 

Och god mat fick vi av restaurangens kock för att orka alla svettiga pass! Till sist men inte minst, mycket skratt, teamwork och nya bekantskaper blev det i helgen.

Stort tack till alla deltagare som var med och gjorde denna weekend möjlig! Bra jobbat!

Stort tack till alla sponsorer för fint samarbete: Intersport Bålsta, Njie, Nocco, Foreverliving, Barebells, Vattenfall, Maxim och Lastbergets konferens!

Deltagare från weekenden tycker så här:

”Tack för en otroligt inspirerande helg! Så bra ordnat! Jag ska vara ärlig, som otränad var jag lite rädd innan att jag inte skulle fixa alla pass men åkte därifrån glad och med ett sug efter att börja träna. Det tack vare dig, Josefin, Stefan,Martin och all pepp från gruppen tillsammans. Så nöjd!” ~ Annika

”Som företag har vi genom åren använt vår årliga konferens med arbetsgruppen till fortbildning inom en väldig massa områden.
Som teckenspråkstolk kommer du i kontakt med allt som händer i en människas liv. Vi följer teckenspråkiga personer från vaggan till graven. Detta har fått oss som företag att förstå vikten av att klara av stress och press och det klarar vi allra bäst om vi tränar och tänker på vår hälsa i flera led. 
Vi tycker att denna helg täckte upp många delar! Att träna IHOP ger också en teambuilding som vi som företag tycker är enormt viktig i arbetet. Att kunna känna till varandras styrkor och svagheter. Även detta fick vi stor chans till dessa dagar, men då från ett annat perspektiv. Helgen var en blandning av rena hårda träningspass, metodiska teknikpass, föreläsning om vikten att ”bottna” i sin målbild och mycket mer.Vi har fått nya erfarenheter, både gällande sin egen kapacitet men även nya kunskaper om sina kollegor.

Helgens upplägg passade både för de som är vana vid att träna men även för de med mindre vana. Nyheter som 3D-träning, Ryck och stöt, marklyft och knäböj, träning med sig och sin partner som vikt och motpart mm mm. Helgens utbud sporrade oss alla, till att flytta fram gränserna för vad vi tror att vi klarar av, ytterligare. Vi hörde under helgen flera tillrop om hur förvånade många var över vad de faktiskt klarade av. Och att de tyckte det var så roligt! Så ofta som man tror att något inte passar en själv eller kanske rent av varit omöjligt, men upptäcker sedan att det går! Vilken enormt stark känsla att få känna att man klarar av det. Och detta tack vare stegvisa teknikpass och tydliga förklaringar såsom att lita på sin egen ”känsla” i kroppen. Hitta sin egen mittpunkt och jämvikt/motvikt och att våga lita på den känslan!

Vi lämnade helgen ngt ”stapplande” men så oerhört glada!
Tackar allra ödmjukast för er kunskap och kompetens och framförallt ert engagemang!”
– Therese Crammer, TSP AB

#träningsweekend #träningsglädje #teckenspråk #inspiration #motivation

Dela inlägget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email