PT-online vinnaren: 

PT-onlinevinnaren Anna: Jag var lyckligt lottad att jag ha vunnit Cissi Ferms tävling på FB och fick välja mellan personlig träning eller onlineträning. Jag valde onlineträning och vill bara sammanfatta min samlade upplevelse efter att den tvåveckors onlineträningen har kommit till sitt slut. 

Jag ser det som en modern utveckling inom tekniska grej. Allt kan funka via data, mobil. Bra för de som har inte tid att komma till Cissi för personlig träning eller vill helst träna hemma. Idag lever vi på 2000 talet. Mycket som händer hela tiden. 
Jag uppskattade extra mycket onlineträningen med just henne eftersom jag själv är döv och Cissi kan teckenspråk. Där kände jag mig hemma på en gång utan att behövde oroa mig om det skulle bli lite fel kommunikation. Genom hennes onlineträning har jag fått förändrade rutiner och får till och med dåligt samvete om jag missar någon träning. Det gjorde inte jag tidigare. För det är roligt numera! ? Jag har fått förståelse för att hon är så tydlig, rak och anpassad av sig. Det hade varit skillnad om man fick tolk då måste man titta på tolk, sen på PT. Mycket energi på det. Mer skönare med rak kommunikation utan större konstigheter. Jag känner också efter 3-4 veckor fått lite starkare armar att jag orkar utföra yogan bättre. 
Jag rekommenderar Cissi varmt till alla som vill ha PT speciellt för döva som vill ha kommunikation på teckenspråk men även till alla som vill testa onlineträning. Cissis pepp och instruktions videor samt hennes koll på mina övningar att jag utför övningarna tekniskt rätt är mycket värdefulla och jag kände att jag fick lika mycket utav den här tiden som om jag hade tränat med henne personligen. Mycket bekvämt med onlineträning. Tack Cissi!

Dela inlägget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email